آنتي اكسيدان ها نه تنها در پيشگيري بيماري هاي غير واگير نقش دارند بلكه در حفظ سلامت پوست و كند شدن روند پيري در پوست نيز موثرهستند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين مطلب اظهار داشت: غذاهاي گياهي نظير ميوه ها، سبزي ها و غلات كامل حاوي تركيباتي به نام آنتي اكسيدان هستند كه براي سلامت انسان مفيـد بوده، بسياري از بيماري هاي مرتبط با افزايش سن را به تاخير انداخته و ازبيماري هاي غيرواگير ازجمله بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت و انواع سرطان ها پيشگيري مي كنند.
 
دكتر فروزان صالحي افزود: برخي از ويتامين ها، مواد معدني، كاروتنوئيدها و پلي فنل ها به عنوان آنتي اكسيدان ها شناخته شده اند.
 
وي تصريح كرد: وجود بسياري از آنتي اكسيدان ها با رنگ خاص در مواد غذايي مشخص مي شوند از جمله، رنگ قرمز تيره در ميوه هايي نظير گيلاس و آلبالو و گوجه فرنگي، رنگ نارنجي در هويج، رنگ زرد در ذرت، انبه و زعفران و رنگ آبي مايل به بنفش در تمشك، شاتوت و انگور. /عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار