كارشناس بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشكي همدان گفت : ماده اصلي زردچوبه - كاركامين است كه پيشرفت بعضي امراض ويروسي را در بدن كند مي كند .

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ حميد افشاري با بيان اينكه زردچوبه ماده اصلي بسياري از سس هاي تند و كاري ها است افزود:هم اكنون نيز بررسي نتايج آزمايش ها در خصوص عوامل موثر در بروز بيماري آلزايمر نشان مي دهد كه زردچوبه به عنوان دارويي مي تواند از اين بيماري جلوگيري كند وي همچنين اظهار داشت : برخي بررسي ها نشان داده كه كساني كه غذاهاي فلفل دار با سس هاي تند را در برنامه غذايي خود لحاظ مي كنند- از ديگران سالم تر هستند و طول عمر آنها نيز بيشتر است.
 وي با بيان اينكه افراد مبتلا به تنگي نفس و زخم معده بايد در مصرف فلفل و ادويه با احتياط عمل كنند گفت : رژيم هاي غذايي كه در آن ها بسيار از فلفل قرمز و ساير فلفل هاي حاوي كپساي سين و بسياري ادويه هاي تند ديگر مثل زردچوبه استفاده مي شود- سلامتي عمومي بدن را بالا مي برد و مي توانند از بسياري از بيماري هاي جدي و خطرناك جلوگيري كند ./س
برچسب ها: زرد چوبه ، آلزایمر ، مانع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.