یک کارشناس تغذیه درر کردستان گفت: ذرت به دلیل دارا بودن خواص مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماری های قلبی و سرطان سودمند است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، بطی گفت: این مواد تاثیر بسزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان دارد.
وی افزود: ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخیره ویتامین C خود خاصیت آنتی اکسیدانی خود را حفظ می کند.
این کارشناس تغذیه در ادامه گفت: این ماده غذایی مهم پس از تپخ ترکیبی موسوم به اسیدفرولیک آزاد می کند که خواص فوق العاده ای دارد که این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است./س
برچسب ها: ذرت ، شیرین ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.