به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ؛ موسی گودرزی با بیان اینکه وجود ناخالصی ها در نمک علاوه بر ایجاد عوارض نامطلوب باعث کاهش شوری نمک شده و در نتیجه افزایش مصرف نمک را به دنبال دارد، افزود: جهت پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و همچنین افزایش فشار خون، مصرف کم نمک توصیه شده است ،اما همان مقدار کم نیز باید از نمک های یددار تصفیه شده باشد تا ید مورد نیاز بدن تامین و از طرفی عوارض احتمالی ناشی از وجود ناخالصی ها در نمک نیز برطرف گردد .
وی اظهار داشت: نمک های تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری حفظ می کند.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: در صورتی که نمک های ید دار به مدت طولانی در معرض نور خورشید یا رطوبت قرار گیرند،ید خود را از دست می دهند و برای جلوگیری از این مساله توصیه می شود نمک ید دار در ظروف بدون محفظ پلاستیکی، چوبی سفالی یا شیشه های رنگی با سرپوش محکم نگهداری شود./س