
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد؛ رحمت امینی، یکی از داوران بازبین این جشنواره با بیان اینکه وقتی برای جشنواره ای موضوع انتخاب می شود، نمی توان انتظار کار های متنوع از آن داشت، گفت: در این جشنواره ها بیشتر علاقمندان به این حوزه به خلق اثر می پردازند.
وی تصریح کرد: با این وجود در خلال جشنواره های موضوعی به کارهای شاخص و خاص بر می خوریم و همین امر موجب می شود تادست اندرکاران جشنواره هایی از این دست را هم ارزیابی کنند.
وی با ابراز خرسندی از اینکه جشنواره تئاتر رضوی طی چند سال برگزاری سبب شده است تا تعدادی از گروه ههای نمایشی در این عرصه به خوبی و با دقت نظر بیشتری فعالیت کنند، اظهار داشت: این امر نشان دهنده موفقیت جشنواره است.
وی خواستار حمایت های بیشتر مسئولان و متولیان امر از هنرمندان برای تولید آثار فاخر و اجرای عمومی نمایش ها شد و خاطر نشان کرد: فراهم کردن زمینه برای اجرای عموم آثار به نوعی مروج فرهنگ رضوی است./س