به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي اظهار داشت: در سومین ردیف راهنمای غذایی، گروه گوشت، حبوبات،
تخم مرغ و مغزها قرار دارد و این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
سعيده معاني افزود: گوشت های قرمز (گوسفند و گوساله)، گوشت سفید ( مرغ، ماهی و پرندگان)، امعاء و احشاء ( جگر، دل، قلوه، زبان و مغز)، تخم مرغ، حبوبات (نخود، لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش) و مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه) از جمله مواد غذايي هستند كه در اين گروه قرار دارند.
وي تصريح كرد: مواد مغذی مهم درگروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها شامل
پروتئین، آهن، روی و منیزیم و بعضی از انواع ویتامین های گروه ب و
ویتامین E است.
به گفته معاني، برای افراد بزرگسال و سالم مصرف روزانه 2 تا 3 واحد از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها توصیه می شود./عط