سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کشاورزان باید بدانند که هیچ گونه مواد سمّی و یا میکروبی در چرخه غذایی در صورت استفاده از کودهای بیولوژیک وارد نخواهد شد.
وی تصریح کرد: پس از یک بار استفاده از کودهای بیولوژیک، باکتری های تشکیل دهنده موجود در آن در خاک تکثیر شده و نیازی به استفاده پیاپی از آنها نیست.
سلیمانی ادامه داد: کودهای بیولوژیک با تولید هورمون های طبیعی به نوعی محرّک رشد گیاهان بوده وباعث گسترش ریشه و جذب بیشتر و بهتر آب و مواد غذایی و درنهایت افزایش عملکرد می شوند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: باکتری های تشکیل دهنده کودهای بیولوژیک می توانند در شرایط مختلف آب و هوایی و خاک مناطق مختلف کشور حداکثر فعالیت را داشته باشند.
وی اظهار داشت: با مصرف کودهای بیولوژیک، مصرف کودهای شیمیایی کاهش می یابد.
سلیمانی تاکید کرد: صادرات گیاهان زراعی و باغی با استفاده از کودهای بیولوژیک و تولید محصولاتی با کیفیّتی مناسب به عنوان محصولات ارگانیک امکانپذیر می شود./س