رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ سطح زیرکشت این محصول در استان را 491 هکتار عنوان کرد و افزود : شهرستان قاین با 285 هکتار بیشترین سطح زیرکشت پیاز را به خود اختصاص داده است .
هادربادی میزان تولید پیاز در هر هکتار را 13 تن و سرانه ی مصرف پیاز در استان برای هر نفر را 20 کیلوگرم دانست و گفت : 100 درصد پیاز تولیدی استان مصرف داخلی دارد و این محصول به سایر نقاط صادر نمی شود .
تولید پیاز در استان برای 491 نفر اشتغال زایی کرده است .
سال گذشته نیز 6 هزار و 670 تن پیاز به ارزش 27 هزار و 80 میلیون ریال در 490 هکتار زمین تولید شده است ./س