به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی زنجان آموزش نانوایان را دلیل ارتقاء کیفیت نان زنجان دانست وگفت: آموزش نانوایان بهعنوان یکی از عوامل تاثیرگذار برارتقاء کیفیت نان با موفقیت در استان انجام شده است. نتیجه سنجش کیفیت نان استان نشان دهنده افزایش کیفیت در نان تولیدی پس از برگزاری دورههای آموزشی بوده است و انتظار داریم با همکاری مسئولان و فعالان در این صنف شاهد بهبود بیشتر وضعیت باشیم.
خالقی افزود: یکی از مواردی که مورد تاکید است بهسازی و مرمت نانواییهای سنتی است که در این رابطه تسهیلات خوبی به متقاضیان ارائه میشود و افراد میتوانند با مراجعه و درخواست از این حمایتها برخوردار شوند.
وی به عملکرد خوب حوزه گندم ، آرد و نان شرکت اشاره و خاطرنشان کرد: این امر رضایت مردمی را از تولید نان در پی داشته و تلاش میشود تا این رضایت تداوم یابد./ع