ترکیبات موجود در چای سیاه به آرامش و انبساط شریان‌ها کمک می‌کند، این خاصیت انبساطی به افزایش جریان خون به قلب و به حداقل رساندن لخته شدگی در شریان‌ها منجر می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، مصرف روزانه‌ی چند فنجان چای منجر به کاهش سریع استرس‌های روزمره می‌شود.

مصرف چای سیاه، در چهار نوبت روز برای مدت شش هفته موجب کاهش ترشح هورمن کورتیزول (هورمون استرس) می‌شود.

مصرف چای موجب فعال سازی پلاکت‌های خون و کاهش تشکیل لخته خون و کاهش ابتلا به حمله‌ی قلبی می‌شود.

خاصیت چای در تقویت متابولیسم بدن در کمک به کاهش وزن، واکنش‌های آلرژیک، کند کردن رشد تومورها، محافظت ‌استخوان‌ها، مقابله با بدی تنفس، بهبود وضعیت پوست، محافظت در مقابل بیماری پارکینسون و حتی تأخیر در شروع دیابت‌‌ به وسیله‌ی چای سیاه و سبز است./ع

برچسب ها: چای ، استرس ، کورتیزول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.