به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، صادق خوصیان امروز در شوش اظهار داشت: این بیمارستان ماهانه به طور میانگین حدود 95 تا 115 اعزامی دارد از این رو، وجود یک بیمارستان تروما (بیمارستان تصادفات) و به طور ویژه راهاندازی بخش جراح مغز و اعصاب و امکانات بیشتر در این رشته مورد نیاز شهرستان است.
وی با بیان اینکه مشکلات زیادی در بخش درمان شهرستان شوش وجود دارد، افزود: کمبود نیروی متخصص از مشکلات مهم بیمارستان نظام مافی است چرا که بسیاری از متخصصان، دوره طرحشان تمام شده است و نیاز به جایگزین دارند.
این مقام مسئول در بیمارستان نظام مافی شوش گفت: البته وعده داده شده که آبان ماه سال جاری برخی جایگزینها صورت گیرد و نیروی جدید متخصص به این بیمارستان انتقال داده شود.
خوصیان افزود: از گذشته تاکنون برای هر بخش تنها یک متخصص وجود داشت که اگر به مرخصی میرفت بخش مربوطه بدون متخصص میماند. از این رو نیاز به افزایش متخصصان در بخشهای مختلف پزشکی محسوس است، برای حل این مشکل درخواست دادهایم که حداقل برای هر بخش دو نیروی متخصص تامین شود تا ناچار به اعزام بیماران به شهرهای دزفول و اهواز نباشیم.
وی با اشاره اینکه بیمارستان نظام مافی تنها مرکز پزشکی در حاشیه جاده تهران ـ خرمشهر است، گفت: حداقل مسافران این شهرستان به طور میانگین 7 میلیون نفر در سال است، علاوه بر این، مسیر تردد کاروانهای راهیان نور منطقه جنوب نیز هست، به همین دلیل همه ساله تصادفات زیادی را در این مسیر شاهدیم که به دلیل نداشتن بخش تروما و تصادفات، ناگزیر به اعزام بسیاری از آنها به شهرهای دزفول و اهواز هستیم.
مدیر بیمارستان نظام مافی شهرستان شوش یادآور شد: هم اکنون بخشهایی از این بیمارستان در حال بهسازی و ارتقا است. ساخت چهار باب اتاق عمل جدید، راهاندازی بخش نوزادان و بهسازی کامل واحد آزمایشگاه، دیالیز و... از جمله اقدامات مهمی است که در مراحل پایانی قرار دارند.
بیمارستان نظام مافی شهرستان شوش دانیال (ع) از سال 1352 با هدف راهاندازی درمانگاه سرپایی توسط فرد نیکوکاری به نام محمد علی نظام مافی که بیشترین موقوفات را در کشور دارد ساخته شد. این بیمارستان از یک و نیم سال پیش زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی دزفول قرار گرفته است. این بیمارستان که قرار بود در حد اورژانس به مراجعان خدمات ارائه دهد اکنون با گذشت حدود 40 سال از ساخت آن، هنوز تنها بیمارستان شهرستان شوش است./ج1