آنزیم ها با بهره گیری از روشهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی کشور مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.

علی شیخی نژاد، عضو پژوهشکده بیوتکنولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: آنزیم های پک تیناز دسته ای از آنزیم ها هستند که عمدتأ در دیواره سلول گیاهی قرار دارند و عمل تجزیه را انجام می دهند.

وی گفت: این آنزیم ها در صنعت تولید آبمیوه دارای اهمیت بوده و بمنظور کمک به صاف کردن، شفاف کردن و افزایش بازدهی مورد استفاده قرار می گیرند.

محقق کشورمان با اشاره به اینکه میکروارگانیسم ها از جمله قارچ ها تولید کننده صنعتی این آنزیم ها هستند افزود: با توانمندی محققان در عرصه های بیوتکنولوژی می توان شاهد روز افزون محصولات تولیدی با بهره گیری از آنزیم ها در کشور بود.

وی تولید آنزیم در مقیاس صنعتی را عامل ارتقا اقتصادی کشور عنوان کرد./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار