مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : این میوه که رسیده آن به رنگ نارنجی و از خانواده مرکبات است بدلیل داشتن ویتامین های A/B1/B2/C و ث دارای خواص بسیار به ویژه در کاهش تب و قطع آن است .
سمانه باقری افزود : نارنگی نرم و تقویت کننده دستگاه گوارش و برای رفع بی خوابی و تشنج های عصبی مصرف آن بسیار خوب است .
وی تصریح کرد: از جوشانده برگ آن می توان برای شستشوی نقاط ورم کرده استفاده کرد و درد آن را کاهش داد و مصرف دم کرده شکوفه های آن نیز آرامبخش خوبی است و مصرف این میوه برای هضم غذا و رفع تنبلی روده و یبوست مفید است .
این مشاور تغذیه و رژیم درمانی گفت مصرف نارنگی کندی کار کبد را از بین می برد و با دفع سموم بدن مانع از ورم پشت چشم و پاها می شود .
سمانه باقری افزود : پس از مصرف نارنگی از پوست آن نیز می توان بعنوان مسواک استفاده و دندان را تمیز کرد ./ب