کامبیز آقایی، دبیر پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: این جشنواره با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف فرآوردههای غذایی سالم در جامعه در راستای سیاستهای سازمان غذا و دارو برگزار میشود.
وی افزود: ترویج، فرهنگسازی، اطلاعرسانی،هم اندیشی و تبادل دستاوردهای تولیدی مرتبط با حوزه سلامت از دیگر اهداف این جشنواره است و تلاش میشود در پنجمین سال برگزاری نقش موثری در حوزه سلامت و ایمنی غذا ایفا کنیم.
آقایی خاطر نشان کرد: برگزاری جشنواره دنیای تغذیه و سلامت کودکان و بازدید دانشآموزان از این جشنواره از محورهای این نمایشگاه است./ح