به گزارش بخبرنگار اشگاه خبرنگاران اراک ، پژوهشگران دانشکده پزشکی یکی از دانشگاه های فرانسه ۷۶۱۰ بیمار مبتلا به سرطان ریه را در سال ۲۰۱۰ مورد بررسی قرار دادند.
یافته های آنها نشان داد که ۹/۱۱ درصد افراد غیر سیگاری در سال ۲۰۱۰ به سرطان ریه مبتلا شده اند که این رقم با ۹/۷ در سال ۲۰۰۰ قابل مقایسه است .
بر پایه ی این گزارش ، در طول این دهه تعداد زنان غیر سیگاری مبتلا به سرطان ریه از ۱۶درصد به ۴/۲۴ درصد افزایش یافته است.
بر اساس این تحقیق سرطان ریه در میان زنان سیگاری در طول این دهه تغییر اندکی داشته و حدود ۶۵ درصد بوده است. این رقم در میان مردانی که سیگار می کشیدند کاهش و در میان مردانی که هرگز سیگار نمی کشیدند ، افزایش داشته است.
دکترکریستل لوشر پژوهشگر ارشد این تحقیق می گوید: تحقیقات بیشتری در زمینه افزایش سرطان ریه در میان افراد غیر سیگاری مورد نیاز است.
نتایج این تحقیق روز گذشته در کنگره سالانه انجمن اروپایی بیماری های تنفسی در وین ارایه شد.
این گزارش حاکی از آن است که ، متاسفانه سرطان ریه در مراحل ابتدایی هیچ نشانه ای از خود بروز نمی دهد و اغلب، بیماران زمانی به پزشک مراجعه می کنند که سرطان در مراحل پیشرفته قرار دارد. با این حال آگاهی از نشانه های شایع این بیماری سبب می شود که این سرطان مهلک در ابتدایی ترین و درمان پذیرترین مرحله ممکن تشخیص داده شود.
شایع ترین نشانه سرطان ریه، سرفه است که در صورت تهاجم تومور به لایه پوشاننده مجاری تنفسی به وجود می آید. با این حال، علایم زیر هم می توانند نشانه وجود یک توده در ریه باشند./س