به گزارش گروه ع
لمي باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي هلث دي نيوز، دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند که طبخ گوشت قرمز در دماي بسيار زياد سبب تشکيل مواد شيميايي سرطان زا در اين ماده غذايي مي شود.
محققان دانشگاه کاروليناي جنوبي و موسسه جلوگيري از ابتلاي سرطان در کارولينا به منظور دستيابي به چنين اطلاعاتي مطالعاتي را بر روي دست کم دو هزار تن از مردان انجام دادند.
نتايج اين تحقيق نشان داد ميزان ابتلا به سرطان پروستات در مرداني که در هفته حداقل يکبار و نيم از گوشت قرمز سرخ شده استفاده مي کردند، بيش از سي درصد است.
اين در حاليست که ميزان ابتلا به سرطان پروستات در مرداني که بيش از دو بار از گوشت قرمزي که با دماي بسيار بالا طبخ شده استفاده مي کنند، دست کم بيش از چهل درصد برآورد شده است.
نتايج اين تحقيقات همچنين نشان مي دهد مصرف همبرگرها خطر ابتلا به سرطان پروستات را به ميزان قابل توجهي در مردان افزايش مي دهد. /ع