یوسف رفیعی بیرامی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، این اقدام خود را يك حركت عاطفي در جهت تقدير از عملكرد استاندار آذربایجانشرقی در خصوص حمايت از زلزله زدگان منطقه ي ارسباران عنوان کرد.
وی یادآور شد: مدال طلای خود از همايش بين المللي اختراعات استكهلم سوئد را که دستاورد پژوهشي ام و نمايان گر آخرين حد توانم و يكي از بزرگترين موفقيت هاي زندگيم است، با قلبي آكنده از عشق در جهت تسلي خاطر باز ماندگان مناطق مصيبت زده و به نیابت از آنان به استاندار تقدیم کردم.
وی با بیان اینکه از مدتها پيش حمايت هاي علني استاندار در راستاي حمايت از نخبگان استان را بطور عینی تجربه کرده بود گفت: نقطه ي عطف تلاش هاي بي دريغ استاندار در اين مصيبت وارده بر هیچ کس پوشیده نبود.
وی ادامه داد: شايد در زمان هائي كه هر يك از ما پس از وقوع حادثه زلزله به دنبال پيدا كردن سر پناهي امن در كوچه و خيابان هاي شهر بوديم، استاندار همواره در كنار مردم زلزله زده اين مناطق بودند.
وی همراهی استاندار با مردم زلزله زده را در واقع مصداقي بر اين تمثيل دانست كه استاندار در شاهراه مرام، معرفت، مردانگي، انسانيت، مردمي بودن و محبوبيت و عزت قرار دارند.
وی اظهار کرد: استاندار در قبال اين صفات بارز متعالي نه تنها مدال طلاي نمادين بنده را، بلكه در واقع طلاي ناب حقيقي كه چيزي جز لطف و عنايت و مرحمت خداوند تبارك و تعالي نیست، را نیز هديه گرفتند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، يوسف رفيعي، فارغ التحصيل فوريتهاي پزشكي از دانشگاه علوم پزشكي تبريز و همكار اين دانشگاه بوده و از سوي سازمان نظام پرستاري به عنوان تکنسین طب اورژانس نمونه آذربايجان شرقي در سال 90 انتخاب شده است.
كسب همزمان سه ديپلم افتخار، دو مدال طلا و يك مدال برنز از سلسله همايش هاي بين المللي اختراعات استكهلم سوئد و بخارست روماني و زاگرب كرواسي به عنوان مخترع برتر و پايه گذار آي وي تراپي (درمان وريدي) الكترومكانيكال رباتيك براي اولين بار در جهان از افتخاران این جوان تبریزی است.
همچنين نسخه غير رباتيك اين دستگاه در همايش اختراعات ژنو فروردين سالجاري مدال نقره و ديپلم افتخار را از آن خود كرد.
این جوان تبریزی همچنین موفق به اختراع دستگاه ضد بارداری الکترومکانیکال برای اولین بار در جهان در دو ورژن خانگی و کلینیکال طراحی شده است. /س