آخرین مسافرت‌های تابستانی تا پیش از‌ماه مهر و بازگشایی مدارس در شهریورماه انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، با توجه به اینکه در زمان انجام این مسافرت‌ها هنوز هوا خنک نشده و هوای گرم می‌تواند محیط مناسبی برای رشد میکروب‌ها فراهم آورد، مسافران از نظر تغذیه‌ای باید به نکات بهداشتی و پزشکی توجه بیشتری داشته باشند. در مبحث سفر و تغذیه دو بخش باید مدنظر قرار گیرد: بهداشت مواد غذایی و ملاحظات تغذیه‌ای. توصیه می‌شود که با شکم خالی یا با شکم پر سفر نکنیم که هر دوی اینها از نظر متخصصان پزشکی حالت‌های نامناسبی برای فرد مسافر تشخیص داده شده‌اند. هر دوی این حالات به‌ویژه در جاده‌های شمالی کشور و نقاط کوهستانی که جاده‌های پر پیچ و خمی وجود دارد باعث خستگی و ایجاد دل پیچه درمسافر می‌شود.

در این حالت اگر شکم خالی باشد حالت تهوع ایجاد می‌شود و شکم پر نیز حالت تهوع ایجاد می‌کند، بنابراین مسافران باید در حد متعادلی غذا مصرف کنند.

افراد دو دسته هستند یا برای غذا خوردن به رستوران‌ها می‌روند یا غذا با خود می‌برند، دسته اول این افراد باید توجه کنند جایی که برای غذا خوردن انتخاب می‌کنند جای معتبر و دارای ظاهری مطلوب و آبرومند و ویترین غذاهای تمیز باشد.

اگر همزمان فرد ناگزیر شد در یک جای نه چندان مناسب غذا بخورد باید مواد غذایی‌ای را انتخاب کند که احتمال فساد آن کمتر باشد. در رستوران‌ها مصلحت نیست که افراد از غذاهایی مانند انواع خورش‌‌ها که امکان دارد از روز قبل مانده باشد مصرف کنند. در رستوران‌هایی که چندان ظاهر مناسبی ندارند بهتر است غذاهایی مانند کباب که ظاهر آن قابل رویت‌تر از سایر غذاهاست سفارش دهیم./س
برچسب ها: غذا ، مسافران ، مدارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.