به گزارش خبرنگار
بهداشت و درمان باشگاه
خبرنگاران، دانشمندان دريافتند که روغن نارگيل به همراه يک آنزيم خاص، مي تواند مانع
رشد استرپتوکوکاس باکتري مؤثر در پوسيدگي دندان، شود.
هم اکنون پوسيدگي دندان در 60 تا 90 درصد کودکان
در کشورهاي صنعتي ديده مي شود.
اين دانشمندان همچنين مدعي هستند که روغن نارگيل
مخمر عامل بروز برفک را نيز از بين مي برد.
در اين تحقيقات تأثير روغن نارگيل، روغن سبزيجات
و روغن زيتون در کنار آنزيم ها روي انواع باکتري هاي دنداني مورد بررسي قرار گرفت
و تنها روغن نارگيل توانست قابليت نابود کردن باکتري را نشان دهد.
روغن نارگيل همچنين به استرپتوکوکاس موتانس که
نوعي باکتري توليدکننده اسيد مخرب دندان است حمله مي کند.
به نظر مي رسد که آنزيم
هاي اضافه شده به همراه چربي روغن نارگيل، اسيدي را به وجود مي آورد که مي تواند
باکتري هاي دندان را از بين ببرد.
اين
تحقيقات همچنين نشان داد ترکيب شير و آنزيم ها مي تواند از اتصال باکتري ها به
ميناي دندان جلوگيري کند./ع ل