هزاران سال است که از سیب به عنوان یکی از بهترین و متعادل ترین ماده غذایی نام برده می شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه، این میوه سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامینc است.

در این مطلب به نقل از «ehow» خواص این میوه را مرور می کنیم:

▪ مصرف روزی حداقل ۳عدد سیب باعث کاهش وزن افرادی که رژیم غذایی دارند، می شود. زیرا این میوه پرآب دارای فیبر و کم کالری است.

▪ پکتین موجود در آن نقش کلیدی در پایین آوردن میزان کلسترول مضر دارد.

▪ مصرف منظم سیب، احتمال بروز سرطان ریه را ۵۰درصد کاهش می دهد.

▪ بور موجود در این میوه تقویت کننده استخوان است.

▪ برای هضم غذا مفید است و مانع از یبوست می شود.

▪ سرشار از آهن است و گلبول های قرمز را در بدن افزایش می دهد.

▪ مصرف آن اول صبح یا پس از ورزش توصیه می شود زیرا انرژی زاست.

▪ برای سلامت قلب مفید است.

▪ مصرف روزی یک لیوان آب سیب که سرشار از ماده مغذی ضدالتهابی و آنتی اکسیدان است، علایم آسم را رفع می کند.

▪ پکتین در سیب، نیاز بدن به انسولین را برطرف می کند، بنا بر این برای بیماران دیابتی مفید است.

▪ به زنان باردار مصرف سیب فراوان توصیه می شود زیرا برای جنین مفید است.

ویتامین CوA در آن شب کوری را درمان و چشم را تقویت می کند و مانع ضعیف شدن دید می شود.

▪ سیب از سلول های مغز در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و سرانجام مانع از بروز بیماری آلزایمر می شود.

▪ از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش مخرب خورشید محافظت می کند.

▪ مصرف پوست سیب، سموم بدن را دفع می کند و مانع از فاسد شدن پروتئین در روده می شود./س

برچسب ها: سیب ، غذایی ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.