![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه، این میوه سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامینc است.
در این مطلب به نقل از «ehow» خواص این میوه را مرور می کنیم:
▪ مصرف روزی حداقل ۳عدد سیب باعث کاهش وزن افرادی که رژیم غذایی دارند، می شود. زیرا این میوه پرآب دارای فیبر و کم کالری است.
▪ پکتین موجود در آن نقش کلیدی در پایین آوردن میزان کلسترول مضر دارد.
▪ مصرف منظم سیب، احتمال بروز سرطان ریه را ۵۰درصد کاهش می دهد.
▪ بور موجود در این میوه تقویت کننده استخوان است.
▪ برای هضم غذا مفید است و مانع از یبوست می شود.
▪ سرشار از آهن است و گلبول های قرمز را در بدن افزایش می دهد.
▪ مصرف آن اول صبح یا پس از ورزش توصیه می شود زیرا انرژی زاست.
▪ برای سلامت قلب مفید است.
▪ مصرف روزی یک لیوان آب سیب که سرشار از ماده مغذی ضدالتهابی و آنتی اکسیدان است، علایم آسم را رفع می کند.
▪ پکتین در سیب، نیاز بدن به انسولین را برطرف می کند، بنا بر این برای بیماران دیابتی مفید است.
▪ به زنان باردار مصرف سیب فراوان توصیه می شود زیرا برای جنین مفید است.
ویتامین CوA در آن شب کوری را درمان و چشم را تقویت می کند و مانع ضعیف شدن دید می شود.
▪ سیب از سلول های مغز در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و سرانجام مانع از بروز بیماری آلزایمر می شود.
▪ از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش مخرب خورشید محافظت می کند.
▪ مصرف پوست سیب، سموم بدن را دفع می کند و مانع از فاسد شدن پروتئین در روده می شود./س