
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، رییس اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های طیور دامپزشكی خراسان شمالی گفت: جوجه ریزی در واحد های پرورش طیور استان در پنج ماه نخست سال جاری حدود یك میلیون و 720 هزار قطعه بوده است.
فرزین حسینی افزود:مرغداران برای افزایش بهره وری، ارتباط خود را با شبكه های دامپزشكی استان افزایش داده و علاوه بر دریافت مجوز های لازم، قبل از جوجه ریزی از توصیه های بهداشتی در مورد شیوه ضد عفونی سالن های پرورش، فاصله و زمان جوجه ریزی و نحوه رعایت مسائل بهداشتی بهره مند شوند.
وی اظهار داشت: كسب اطلاعات لازم در خصوص وضعیت بیماری های عفونی منطقه توسط شبكه دامپزشكی می تواند به پرورش دهندگان در مورد زمان ورود جوجه ها، برنامه مایه كوبی و پیشگیری دارویی كمك كند.
شایان ذکر است :دراستان 82واحد مرغداری گوشتی صنعتی و شش واحد مرغداری تخمگذارفعال وجوددارد./س