معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: طعم خوب و کیفیت مناسب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک رامی توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ضمن بیان این مطلب افزود: با در نظرگرفتن ارزش افزوده تولیدات، پایداری اقتصادی در این واحدها ملموس است.

ایرانی فام ادامه داد: تولید محصولات سالم و عاری از بقایا را باید از محسنات کشاورزی ارگانیک قلمداد کرد و یادآور شد: امنیت اقتصادی در واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک برقرار خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه حاصلخیزی بالای خاک، حفظ و ارتقاء آن از اهداف اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک است، گفت: افزودنی ها و مواد اولیه مضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.

ایرانی فام با اشاره به کاسته شدن از مصرف انرژی در این شیوه از کشاورزی تاکید کرد: کشاورزی ارگانیک شرایط مناسبی را برای به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر مهیّا می سازد/س

برچسب ها: طعم ، تولیدات ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.