به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رويترز، اين تحقيقات به دنبال درخواست سهی عرفات همسر یاسر عرفات در مورد مشکوک بودن مرگ همسرش انجام مي شود.
سهی عرفات پس از گذشت 3 هفته از موافقت رهبران فلسطینی با کالبدشکافی جسد همسرش شكايت جدیدی ارائه کرده و گفته است که عرفات قبل از مرگش در بیمارستان نظامی فرانسه در سال 2004 مسموم شده است.
رئیس دادگاه عالی نانتر در غرب فرانسه 3 قاضی فرانسوی را مسئول انجام این تحقیق کرده است.
همسر عرفات چندی پیش پس از گذشت 8 سال از مرگ مشکوک همسرش، با ارائه شكايت نامه اي جدید به سازمان قضایی فرانسه اعلام كرد كه که همسرش قبل از مرگ در بیمارستان نظامی فرانسه در سال 2004 مسموم شده است.
تحقيقات علمي صورت گرفته بر لباس هاي عرفات نشان داد كه مقداري اورانيوم موجب مسموميت هسته اي و مرگ وي شده است.
سهي عرفات فرانسه را به دلیل اظهار بیاطلاعی درباره علت مرگ همسرش و نابود شدن نمونههای پزشکی وی در بیمارستان "پرسی" زیر سؤال برد و خواستار تحقيق در مورد مرگ وي شد.