دکتر عباس انتظاری متخصص پیشگیری از بیماری ها و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی
لیزر پزشکی ایران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: خال گوشتی یا مول شایع ترین فرم خال در انسان بوده و در بیش از 80 درصد از افراد بالای 12 سال حداقل یک یا چند خال گوشتی وجود دارد.
وی گفت: این حالت دارای تظاهرات بالینی متعددی بوده و بسته به محل قرار گرفتن آن در لایه های پوست طبقه بندی می شود.
انتظاری تصریح کرد: خال های جانکشنال به طور معمول پس از 2 سالگی شروع شده و به تدریج بزرگتر شده و زیادتر می گردند و حوالی بلوغ از بین می روند این نوع خال ها حاشیه صاف و مدور دارند و در محل اتصال درم و اپی درم ایجاد می شوند.
این متخصص همچنین خاطر نشان کرد: نوع دوم خال به نام خال های مرکب است و به طور معمول هم در درم و هم در اپی درم هستند و در کف دست و پا مشاهده نمی شوند این نوع خال ها محدوده نامنظم دارند.
انتظاری همچنین افزود: نوع سوم خال ها را خال های درمال گویند. این نوع خال به طور معمول گنبدی شکل بوده و به تدریج به رنگ پوست درمی آیند و این نوع خال به طور عمده در بالغین مشاهده می شوند./عط