قاسم جعفري نماينده مردم بجنورد، جاجرم، مانه، سملقان در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران درباره ابهامات موجود در استقرار نظام آموزشي 6-3-3 از سال تحصيلي جديد، گفت: نظر وزارت آموزش و پرورش بر اين است که کف امکانات از قبيل تامين فضاي آموزشي، تدوين کتب درسي و برگزاري کلاسهاي آموزشي براي معلمين در تابستان جاري جهت استقرار نظام آموزشي 6-3-3 از سال تحصيلي جديد از سوي اين وزارتخانه آماده شده است.
وي در ادامه با اشاره به مهيا شدن زمينههاي استقرار نظام آموزشي جديد از سوي وزارتخانه مربوطه افزود: ضعفها و يا نواقصي که ممکن است در استقرار اين نظام آموزشي به وجود آيد را ميتوان در روند اجرا ترميم كرد چرا که مسکوت گذاشتن اين طرح به بهانه مطالعه و بررسي بيشتر،عملا اين طرح را به دست فراموشي خواهد سپرد.
دبير کميسيون آموزش خاطر نشان كرد: نواقصي که ممکن است در روند اجرا بروز کند بايد با همکاري و تلاش از سوي مسئولين ذيربط برطرف گردد.
وي با بيان اينکه زير ساختها در آموزش و پرورش حول چهار محور شامل محتوي کتب درسي، معلم، فضاي آموزشي و دانش آموز است، اظهار داشت: با وجود فراهم شدن اين زير ساختها ميتوان گفت حداقل مسئله وجود دارد، لذا ميتوان استقرار نظام آموزشي جديد را کليد زد و سپس در روند اجرا نواقص را برطرف كرد چرا که معوق گذاشتن اين طرح مانند ديکته نانوشتهاي است که غلط ندارد.
دبير کميسيون آموزش با اشاره به سفر دو روزه اعضاي کميسيون متبوع خود به مشهد مقدس در روزهاي 14 و 15 شهريور ماه گفت: کميسيون سعي دارد در اين فرصت سند تحول بنيادين آموزش و پرورش را طي دو روز کاري با حضور وزير آموزش و پرورش و معاونين وي مورد بحث و بررسي قرار دهد که يکي از بحثهاي اين سند نيز در خصوص استقرار نظام آموزشي جديد خواهد بود.
گفتني است، وزارت آموزش و پرورش قصد دارد از مهر ماه امسال ساختار نظام آموزش کشور را به 6-3-3 تغيير دهد.
انتهاي پيام/