دكتر اوليايي منش در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: پايلوت شاخص هاي عدالت در سلامت انجام شده و از نيمه دوم سال به صورت فراگير در سطح كليه شهرستان هاي كشور جمع آوري مي شود تا ببينيم مهمترين تهديد كننده هاي سلامتي در هر استان و شهرستان كشور چه موضوعاتي هستند.
وي افزود: از اين طريق مي توان از بروز بيماري ها پيشگيري و برنامه ريزي كرد كه چگونه با اين عوامل تهديد كننده مقابله كنيم.
وي تصريح كرد: بايد در اين زمينه نقش وزارت بهداشت را تعريف كنيم و سراغ سازمان هاي ذيربط رفته و نقش مؤثر آنها را در اين رابطه گوشزد كنيم تا نهايت بتوانيم سلامت مردم را بدون تخت بيمارستان و دارو جبران كنيم و به بهترين وضعيت سلامتي در كشور برسيم.
دكتر اوليايي منش بيان كرد: بي عدالتي در سلامت كه در شاخص ها نشان داده خواهد شد براي اين است كه بتوانيم براي رفع اين بي عدالتي ها با توجه به طبقات مختلف اجتماعي مردم و دهك هاي درآمدي برنامه ريزي و اقدام كنيم.
وي خاطرنشان كرد: در اغلب موارد نبايد در بيماري ها و مرگ و مير فاصله اي بين طبقات داشته باشيم و اگر اين فاصله وجود داشته باشد نشان مي دهد كه در خدمت رساني مشكل وجود دارد و يا عوامل بيروني به صورت نا برابر روي مردم محروم اثر مي گذارند. /عط