به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک اين در حالي است كه در هيچ يك از اديان و مذاهب به اندازه تعاليم دين اسلام، در مورد عطر زدن و استفاده از انواع مواد خوشبوكننده و خواص آنها توصيه نشده است.شايد اگر شما هم بدانيد كه در دنياي امروز از عطر و رايحههاي خوش به عنوان يك روش درماني استفاده ميشود و عطر درماني يا آروماتراپي به يكي از شاخههاي پزشكي تبديل شده است، استفاده از عطر و ادكلن را در برنامه روزانه خود قرار ميدهيد.
تفاوت عطر و ادكلنعطر مخلوطي از تركيبات طبيعي و مواد شيميايي است. تركيبات طبيعي مانند اسانسهاي روغني از طريق تقطير گلها، گياهان و علفها به دست ميآيد و تركيبات شيميايي از قبيل ثابتكنندهها كه وظيفه پيوند دادن و متصلكردن عطرهاي گوناگون را به عهده دارد. ميزان الكل يك عطر هم بستگي به نوع عطر دارد.
معيار در شناسايي عطر، 40 درصد خلوص است. همانطور كه طلاي ۱۸ تا ۲۴ عيار يا نقره ۸۰ تا ۱۰۰ مرغوب تا خالص خوانده ميشود، معيار عطر نيز ۴۰ درصد خلوص است. يعني از عصاره (اسانس) به دست آمده بايد ۴۰ درصد عطر خالص باشد و بقيه آن آب و الكل و ديگر افزودنيهاست.
نكاتي درباره مصرف عطرها: عطر را در نقاط نبضدار بدن استفاده كنيد؛ نقاطي كه جريان خون قوي و پوست گرمتر از ديگر نقاط است، مانند مچ دست، پشت گوش، قفسه سينه، گردن، پشت زانوها و داخل آرنجها/هيچگاه عطر را به طور مستقيم روي لباس خود نزنيد، زيرا ممكن است ايجاد لك كند/زمان امتحان عطر و هنگام خريد، اجازه دهيد حداقل عطر 10 دقيقه روي پوست شما بماند و زماني كه بوي عطر با بوي طبيعي بدن شما آميخته ميشود، ايجاد بوي متفاوتي خواهد كرد. با اين كار انتخاب بهتري خواهيد كرد، همچنين بيش از سه عطر را همزمان امتحان نكنيد چون بيني شما ديگر قدرت تشخيص نخواهد داشت./س