رئیس اداره جهاد کشاورزی شوشتر از مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز موجود در 700 هکتار از اراضی کشاورزی شوشتر خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان، نادر پوررکنی  در بازدید از برخی مزارع شهرستان شوشتر اظهار داشت: علف‌های هرز اصلی‌ترین مشکلی است که کشاورزان با آن روبرو هستند و به این دلیل باید در اسرع وقت با این مشکلات مبارزه شود.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با علف‌های هرز در اولویت جهاد کشاورزی قرار دارد، افزود: مبارزه با علف‌های هرز در اولویت نخست است و به این دلیل تا کنون در 700 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان شوشتر با علف‌های هرز موجود مبارزه شده است.

پوررکنی دربار کشت برنج در شوشتر خاطرنشان کرد: در یک‌ماه گذشته بیش از 20 هکتار از اراضی زیر کشت شلتوک شهرستان شوشتر را با طعمه‌گذاری علیه موش صحرایی آفت‌زدایی کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه این آفت خسارت زیادی به مزارع شلتوک می‌رساند، تأکید کرد: موش صحرایی خسارت‌های جبران ناپذیری به محصول شلتوک وارد می‌کند.

پوررکنی تأکید کرد: با اعتباری بیش از 160 میلیون ریال جایگاه‌های پرورش گاومیش در شهرستان شوشتر نوسازی شده است.

وی افزود: 320 متر جایگاه برای چهار نفر از گاومیشداران با اختصاص 160 میلیون ریال نوسازی شده است و این کار برای نخستین بار انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش سطح بهداشت و وضعیت محیط زیست، افزایش کمی و کیفی تولید فراورده های دامی، افزایش سطح درآمد دامداران و کاهش میزان مهاجرت آنان به شهرها، کاهش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و بهبود کیفی واحدهای گاومیش داری مطابق با ضوابط فنی مهندسی بهداشت جایگاه جام از اهداف عمده اجرای عملیات نوسازی جایگاه‌های دام است.

پوررکنی تاکید کرد: جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر برای ارتقای سطح آموزش‌های خود به روستائیان در سال‌جاری اقدام به آموزش نحوه تولید و نگهداری مرغ بومی کرده است که این کلاس‌ها مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به تعداد کلاس‌های برگزار شده افزود: تا کنون بیش از شش کلاس آموزشی در روستاهای شهرستان شوشتر تشکیل شده است.

پوررکنی تأکید کرد: تا کنون 120 نفر در این باره آموزش دیده‌اند و برگزاری کلاس‌ها نیز ادامه خواهد داشت و بر اساس تقاضای روستائیان در سطح شهرستان شوشتر برگزار خواهد شد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر افزود: در سطح شهرستان شوشتر تا کنون برای جلوگیری از خروج ارز از کشور بیش از 7 هزار و 560 کیلوگرم بذر سویا میان کشاورزان توزیع شده است.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی با توزیع این میزان بذر بیش از 60 هکتار از اراضی شهرستان شوشتر زیر کشت سویا رفته است و کشت این محصول ادامه دارد.

پوررکنی با اشاره به اینکه میزان کشت این محصول افزایش خواهد یافت، تاکید کرد: کشت این محصول کشاورزی در سطح شهرستان شوشتر افزایش خواهد یافت و پیش‌بینی می‌شود که میزان سطح زیرکشت این محصول به 100 هکتار برسد که در سال‌های گذشته در شوشتر بی‌نظیر است.

رئیس جهاد کشاورزی شوشتر افزود: در یک ماه گذشته یک میلیون و 788 لیتر سوخت گازوئیل بین کشاورزان شهرستان شوشتر توزیع شده است.

وی افزود: در فصل گرم سال توزیع گازوئیل به دلیل کشت‌های متعدد مانند شلتوک، ذرت، ماش، لوبیا، صیفی‌جات و...  افزایش می‌یابد و این میزان سوخت به تراکتورداران عرضه شده است.

پوررکنی با اشاره به کشت‌های تابستانی شهرستان شوشتر گفت: تا کنون بیش از 550 هکتار از اراضی شهرستان شوشتر به کشت هندوانه اختصاص یافته است و کشت هندوانه در این مزارع به پایان رسیده است./س
برچسب ها: مبارزه ، هرز ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۲ ۱۵ تير ۱۳۹۹
با سلام
از ته دل کار میکردن و الانم که شنیدم که قائم مقام مدیر جهاد کشاورزی استان خوزستان شدن واقعا خوشحال شدم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۲ ۱۵ تير ۱۳۹۹
موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۲ ۱۵ تير ۱۳۹۹
با سلام
از ته دل کار میکردن و الانم که شنیدم که قائم مقام مدیر جهاد کشاورزی استان خوزستان شدن واقعا خوشحال شدم.