عضو هئیت همراه بوتانی در اجلاس عدم تعهد گفت: بسیار خوشحالم که رياست اين جنبش بر عهده ايران است و انتظار داريم که اتفاقات زيادي در زمان رياست ايران رخ بدهد چرا که ايران تاثير زيادي در اتفاقات منطقه و بين‌الملل دارد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، تین ل دور جی در حاشیه اجلاس عدم تعهد ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران، گفت: این اولین باری است که من به ایران آمده‌ام و از این سفر بسيار خوشحال هستم.

عضو هئیت بوتانی ادامه داد: بسیار خوشحالم که رياست اين جنبش بر عهده ايران است و انتظار داريم که اتفاقات زيادي در زمان رياست ايران رخ بدهد چرا که ايران تاثير زيادي در اتفاقات منطقه و بين‌الملل دارد.

وی افزود: کشورهای عدم تعهد اهداف مشتركی دارند که اميدواریم به این اهداف مشترک که رسیدن به رشد و توسعه است، برسند.

تین ل دور جی خاطر نشان کرد: همكاري میان کشورهای عدم تعهد بسیار مهم است و بايد بیشتر از یکدیگر حمایت کنند و درباره مسائلي كه نقاط و اهداف مشترك این کشورها است، بحث و رایزنی کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ریاست ، ایران ، منطقه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار