برخی خطشان پیش از انقلاب و بعد از آن و پیش از ورود به دانشگاه و بعد از آن، با هم تفاوت دارد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم،‌ حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار داشتند:‌ از برکات تشکیل نظام اسلامی ایران، گرامیداشت شخصیت‌های دینی،‌ علمی، روحانی، ادبی، تاریخی و... بود.
ایشان در تبین آثار چنین آیین‌های بزرگداشت از شخصیت‌های علمی و دینی گفتند:‌ نخستین اثر چنین آیین‌هایی، قدردانی است که نقش زیادی در زنده نگه داشتن آثار آنها در جامعه دارد. این قدردانی نوعی شکر نعمت است که در صورت عدم توجه به آن، ممکن است ناسپاسی شود و خداوند این گونه نعمت‌ها را به ما ندهد.
این مرجع تقلید تشویق نسل جوان به پرداختن به عرصه‌های علمی را از دیگر آثار بزرگداشت مقام علمی علما و اندیشمندان معرفی و عنوان داشتند: اگر نسل جوان ببیند که جامعه طرفتدار علم و دانش است،‌به سوی علم و دانش می‌رود؛ از سوی دیگر اگر ببیند جامعه بیشتر ورزشکاران یا هنرمندان را مطرح می‌کند، جوانان نیز متمایل به آن می‌شوند.
حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی به قلم ادبینانه مرحوم دکتر شهیدی اشاره و تصریح کردند:‌ ما در شرح نهج‌البلاغه که 20 سال به طول انجامید، در میان ترجمه‌های نهج‌البلاغه، به ترجمه نهج‌البلاغه او نیز نگاه می‌کردیم؛ وی در عین این که ادیبانه می‌نوشت، از متن فاصله نمی‌گرفت و یا بسیار کم فاصله می‌گرفت.
ایشان در پایان با تأکید بر این که دکتر شهیدی هیچگاه قبل و بعد از انقلاب خط خود را تغییر نداد، افزودند:‌ وی حتی قبل از ورود به دانشگاه نیز روحیه خود را حفظ کرد و به تعبیری عاقبت به خیر شد. متأسفانه می‌بینیم که برخی پیش از انقلاب یا بعد از آن، تغییر حالت می‌دهند./س
برچسب ها: قم ، تغییرخط ، تفاوت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.