اکرمی آسیب شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: برده داری با سابقه طولانی در میان تمام ملل و اقوام جهان رایج بوده است و پس از آن نیز تا به امروز ادامه داشته است و فقط رفتار و برخورد پیامبر اکرم با بردگان و اقدامات ایشان در سیره ی آگاهی بخشی که تنها بردگی که زنجیره یا اتاق در بسته نیست و بردگی واقعی به روح انسانی بر می گردد.
وی با اشاره به این موضوع که اصول اسلامی با نظام برده داری در تضاد آشکاری است، گفت: عوامل متعددی چون فکری، اجتماعی، اقتصادی ، قانونی وسایل دیگری چون اسارت ، فقر، بدهکاری ، کار برای مزدوران از جمله عوامل بردگی دیگران و ایجاد روحی آزاد از جمله اصول اسلامی هستند که با نظام برده داری جدید و قدیم تضاد آشکاری دارد.
دکتر رحمانی روانشناس در ادامه اظهار داشت: اگر چه ممکن است در بخش هایی انسان ها به لحاظ فیزیکی در اسارت نباشند لیکن به خاطر هجوم گسترده فرهنگی استعمارگران جدید و کاپیتالیسم حاکم بر جهان ، ملت های فراوانی در بردگی نوین قرار گرفته اند.
رحمانی در این باره که انسان به طور طبیعی در محیط آزاد خود رشد می کند. گفت: مشغول نگه داشتن ملت ها با تحمیل جنگ ها، دامن زدن به لهو و لعب و موسیقی تحت عنوان فرهنگ و هنر، توسعه فرهنگ و دیدگاه هنر و تقویت جنبه های حیوانی و شکل قانونی دادن به آنها همه از عوامل اسارت و بردگی دنیای امروز است که به منزله ی زنجیره های نامرئی به دست و پای انسان های امروز بسته شده و آنها را در اسارت و بردگی نگه داشته است.
اکرمی در پایان با اشاره به این که اسلام همیشه با بردگی در ستیز است افزود: اسلام بیش از سه دهه مشغول مبارزه با بردگی جدید و دفاع از حقوق ملت ها بوده است و در مسیر احیای عزت و کرامت انسان ها گام برداشته تا مردم با آگاهی کامل بردگی های خود را کنار بزنند و تحت سلطه ی بیگانگان و شیاطین نباشند./ز