
'سیاوش حسین پور' افزود: کیفیت موجود در گندم های استان سبب شده بخش های خصوصی سایر استان ها پس از خرید ، آن را برای افزایش کیفیت آرد با سایر گندم ها مخلوط کنند.
وی افزود : برای تولید آرد كیفی، باید خواب گندم در پروسه تولید آرد لحاظ شود و این امر در سیلوها و انبارهای مكانیزه ای كه شرایط استاندارد و مناسب نگه داری گندم در آن وجود داشته باشد، محقق می شود.
وی افزود: پس از هدفمند ساختن یارانه ها كه بازار گندم و آرد از بخش استانی به سطح كشوری توسعه یافت، كارخانجات استان گلستان موفق شدند با ارتقای سطح تولید و كیفیت روزافزون محصولات خود، سهم زیادی از بازار خارج استان را به خود اختصاص دهند.
وی افزود: شایسته است فاكتورهایی نظیر درصد پروتئین، گلوتن، وزن هكتولیتر، ملاك سنجش و ارزیابی و قیمت گذاری قرار گیرد چرا كه تولید آرد و نان مرغوب مستلزم استفاده از گندم باكیفیت است و این امر می تواند با ایجاد انگیزه در میان تولیدكنندگان گندم، زمینه ساز تولید محصول باكیفیت تر شود.
سالانه به طور متوسط حدود یك میلیون تن گندم در مزارع استان گلستان تولید می شود./س