بهتر است در سفرهای تابستانی از کباب های تکه ای به جای کباب کوبیده استفاده شود زیرا کباب کوبیده ممکن است سالم نباشد.

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: چرخ کردن گوشت آدابی دارد که خیلی از رستوران ها رعایت نمی کنند چرا كه آن چرخ گوشت باید دائم تمیز شود و ذرات گوشت به دستگاه می ماند و میکروبی که در داخل آن مانده امکان تکثیرش بسیار بالا است.
 
وی افزود: حتماً کباب کوبیده ای که در این رستوران ها وجود دارد مشکل دار است مگر این که کاملاً مغز پخت شود و از شرایط بهداشتی محیط آن کاملاً مطمئن باشیم.
 
کیمیاگر تصریح کرد: بهتر است کباب کوبیده و فرآورده های گوشتی چرخ شده مثل همبرگر را برای وقت های دیگر بگذاریم و در سفر از گوشت های تکه ای استفاده کنیم البته باز هم به شرطی كه کاملاً مغز پخت شده باشد./عط
برچسب ها: گوشت ، کباب ، میکروب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.