با بهره برداری از 49 طرح ویژه هفته دولت در استان هزار و 721 خانوار عشایری از مزایای این طرحها بهره مند شدند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان،مدیر كل امور عشایری سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت هفته دولت طرح عمرانی، خدماتی و كشاورزی در مناطق عشایری سیستان و بلوچستان با اعتبار 18 میلیارد و 814 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی، استانی و خشكسالی به بهره برداری رسید.

حمید طوقی بیان كرد: برق دار كردن چاههای كشاورزی، احداث استخر ذخیره آب كشاورزی، بهسازی چشمه و انتقال آب به مزارع، احداث و استاندارد كردن جایگاه مواد نفتی، خرید و نصب آبگرمكن و پمپ خورشیدی، جاده سازی، حفر و تجهیز چاه كشاورزی و احداث كانال انتقال آب از جمله طرحهای ویژه هفته دولت در مناطق عشایری زابل، سرباز، خاش، ایرانشهر، نیكشهر و دلگان هستند.
مدیر كل امور عشایری سیستان و بلوچستان گفت: 19 هزار خانوار با جمعیت 102 هزار نفر در 294 كانون عشایری استان سكونت دارند و 80 درصد مراتع منطقه را مورد بهره برداری قرار می دهند ./ب

برچسب ها: طرح ، عشایری ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.