
خسرو کوثری گفت: مرحله دوم اجرای طرح انتظامی ترافیکی تابستانی در جادههای کشور چند روزی است که آغاز شده است و پیشبینی میشود باتوجه به پایان یافتن ماه مبارک رمضان سفرهای جادهای 5 برابر شود لذا با توجه به این شرایط ویژه، پلیس راه استان تمامی تجهیزات خود را در این راستا بهکار گرفته است.
کوثری با تاکید بر اینکه باید با حساسیت ویژهای به ترافیک جادهای توجه کنیم، تصریح کرد: اصلاح رفتار ترافیکی و سفرهای ایمن نتیجه رفتار مردم در حین رانندگی است.
وی افزود: در اجرای طرح بیش از 100 تیم سواره به صورت محسوس و نامحسوس، حدود 500 عامل انسانی وارد خدمتگزاری در جادهها شدند و از ظرفیت بازرسان نامحسوس و سایر دستگاههای مرتبط در راستای تامین امنیت عبور و مرور و جلوگیری از حوادث و سوانح استفاده کردهایم.
رئیس پلیس راه استان با بیان اینکه از دوربینهای ثابت و سیار در جادهها استفاده میکنیم، خاطرنشان کرد: قاطعانه قانونجدید را خصوصاً در ارتباط با تخلفات حادثهساز اجرا خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تنها راه ایمن بودن جادهها گردن نهادن به قوانین راهنمایی و رانندگی است لذا سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز،حرکات مارپیچ و خطرآفرین، نبستن کمربند ایمنی، حرکت با دنده عقب و مکالمه با تلفن همراه از حرکات حادثهسازی هستند که پلیس با حساسیت بیشتری با آن برخورد میکند که علاوه بر اعمال قانون، نمره منفی نیز برای راننده منظور میشود.
کوثری گفت: آماری که پزشکی قانونی اعلام کرده است نشان میدهد که 32 درصد تصادفات در جاده به واژگونی خودرو مربوط میشود که به همین میزان تعداد تلفات نیز افزایش مییابد.
وی علل واژگونی خودرو را خستگی، خوابآلودگی، عدم توجه به جلو برشمرد که ریشه در عجله و شتاب دارد./س