به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان،مجتبی پیری گفت: كشت خیار گلخانه ای در ایرانشهر از نیمه شهریور ماه هر سال آغاز می شود و پس از گذشت 40 روز، برداشت این محصول از اواخر مهر تا خرداد ماه سال بعد به طول می انجامد.
وی با بیان اینکه بیش از 300 نفر از كشاورزان ایرانشهری در تولید خیار گلخانه ای فعالیت دارندافزود: استقبال مطلوب كشاورزان از تولیدات گلخانه ای و سود دهی بالای آن باعث شده است كه امسال سطح زیر كشت این محصولات در ایرانشهر در مقایسه با سال گذشته 20 درصد افزایش یابد.
پيري یادآور شد: كشت محصولات گلخانه ای در ایرانشهر برای نخستین بار در سال 78 در سطح نیم هكتار آغاز شد كه به دلیل سوددهی بالا و فروش آسان آن رونق قابل توجهی در این شهرستان یافت.
ایرانشهر كه از شهرستان های مهم جنوب سیستان و بلوچستان است به دلیل آب و هوای مستعد آن برای تولیدات كشاورزی بخش زیادی از نیاز استان را به این محصولات تامین می كند.
/ب
من ارشد کشاورزی هستم و خودم هم یک کشاورزم ولی در حال حاضر بیکارم، یک زمین کشاورزی یک هکتاری تو دهاتمون در آذربایجان شرقی داریم که میخوام واسه اول کار هزار متر از اون رو گلخانه ی خیار بزنم ولی سرمایه کم دارم و از تسهیلات بانکی هم نمیتونم استفاده کنم چون سربازی ندارم، اگه بخوام با سرمایه ی کمم توی زمینمون یه گلخانه ی فعلا هزار متری در حد متوسط(نه مدرن) بزنم ارزش داره؟؟؟
یعنی سوددهی خواهد داشت؟؟؟ و اگر داره در چه حده؟؟ میتونم توی زمینم یک درآمد متوسط حداقل در حد یک کارمند ساده کسب کنم؟
خواهشا اگر کسی گلخانه داره و تجربشو داره راست و حسینی بگه که چقدر سوددهی داره و ارزش داره که با این شرایطم این ریسک رو بکنم؟؟؟
از ریسکش میترسم، کمکم کنید ممنون میشم