مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C‌ مانند میوه‌ها و سبزی‌های تازه، اثرات مضر آلودگی هوا را بویژه در مبتلایان به بیماری‌های مزمن ریوی کاهش می‌دهد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افرادی که سطح ویتامین C در خونشان پایین است بیشتر مستعد ابتلا به مشکلات تنفسی بویژه در روزهایی هستند که آلودگی هوا نسبتا زیاد است.

مبنی بر اینکه عوارض آلودگی هوا تحت تاثیر آنتی اکسیدان‌ها تغییر می‌کند.

آنتی اکسیدان‌ها مانند ویتامین C می‌توانند از بدن در برابر مولکول‌های مضر موسوم به رادیکال‌های آزاد که به سلول‌های بدن آسیب می‌رسانند، محافظت نمایند. رادیکال‌های آزاد زمانی تشکیل می‌شوند که هوای آلوده وارد ریه‌ها شود و این مولکول‌های مضر نقش به سزایی در بروز بیماری‌های قلبی، سرطان و امراض تنفسی دارند.

آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند با رادیکال‌های آزاد پیوند بخورند و مانع از تاثیر مخرب این مولکول‌ها بر روی سلول‌ها شوند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.