به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، حجتالاسلام موسی احمدی صبح امروز در جمع نخبگان روستای آبکش اظهار داشت: دولت برای ایجاد اشتغال بهویژه در روستاها اقدام به گسترش طرحهای توسعه کشاورزی کرده است که در مرحله اول به افراد دارای آب و زمین و در مرحله دوم و سوم به افرادی که فاقد زمین و آب هستند تسهیلاتی داده میشود تا در زمینه ایجاد شغل تلاش کنند.
وی افزود: مردم همواره حضوری پرشور در صحنههای انقلاب و نظام داشتهاند که این حضور معادلات را به نفع نظام تغییر داد و ثابت کردیم هرچه دشمن فشار را بیشتر کند ما بیشتر میایستیم.
دهیار روستای آبکش نیز در این دیدار گفت: در این چند سال بازیچه دست برخی مسئولان شدیم و مدیرکل ورزش و جوانان هیچ توجهی به نیازهای مردم این روستا نظیر سالن و زمین ورزشی نداشته است و هیچ مرکز فرهنگی مانند کتابخانه برای استفاده جوانان وجود ندارد.
علی بحرانی افزود: روستای آبکش به شدت نیازمند وسیله نقلیه عمومی برای انتقال مردم به مرکز شهرستان و استان و تکمیل طرح هادی است.
بخشدار بردخون نیز گفت: اعتبارات قبلی طرح هادی 35 میلیون تومان بوده که اکنون به حدود 120 میلیون تومان رسیده است.
مسعود محمدپور اضافه کرد: امیدواریم بنیاد مسکن با تدبیر خاصی این طرحها را عملی کند و متولیان ورزشی توجه بیشتری به نیازهای ورزشی بخش بردخون داشته باشند.
فرمانده پایگاه مقاومت ابوذر غفاری نیز گفت: شغل 98 درصد مردم روستا کشاورزی است ولی بسیاری از جوانان زمینی در اختیار ندارند در حالی که زمینهای اطراف روستا به افراد غیربومی واگذار شده است.
سید اسماعیل هاشمی با بیان اینکه جوانان نیاز به زمین ورزشی، پارک و سالن ورزشی دارند و روستا نیازمند استقرار پاسگاه انتظامی و اعتبار برای تکمیل مهدیه است، اظهار داشت: اکثر بسیجیان به دنبال وام سرگردان هستند و از مسئولان میخواهیم مشکلات و نیازهای روستای یکهزار و 200 نفری آبکش را رفع کنند.
در ادامه برخی جوانان خواستار ایجاد فضای مطالعه، کتابخانه عمومی، اشتغال، سرانه ورزشی، کمک به دامداران، پیگیری موضوع نوار مرزی و بدی آب و هوا برای فرهنگیان و کارمندان و لزوم انتخاب مدیران استانی از شهرستانهای جنوبی شدند.
نماینده مردم شهرستانهای دیر، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی نیز قول داد در حد توان خواستههای مردم روستا بهویژه ایجاد کتابخانه عمومی در روستا را پیگیری کند./ج1