به درخت كوچكي است كه ميوه رسيده آن زردرنگ يا طعمي مطبوع ، شيرين و يا كمي ترش است .


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ به تقويت كنده قلب ،نرم كننده سينه ،مقوي معده و دستگاه هاضمه ، مفيد براي تنگي نفس وبراي هضم غذا مفيد است .
جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در يك ليتر آب جوش ريخته و آنقدر بجوشانيد تا بصورت ژله در آيد .
البته خوردن به خام مضر بوده چرا که رگهاي بدن را مسدود مي سازد ./س
برچسب ها: به ، دوست ، کبد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.