كارشناس واحد تغذیه مركز بهداشت استان مركزی گفت: الگو و عادات غلط تغذیه خانوارها از عوامل مهم بیماری زایی است.

 

یادگاری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود:بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت، 20 درصد خانواده های ایرانی با سوء تغذیه ناشی از دریافت كم انرژی و 43 درصد نیز به عارضه بیش خواری مبتلا هستند كه هر دو ناشی از روش نادرست تغذیه است.

وی گفت :درحال حاضر بیماری های قلبی و عروقی، چربی خون، دیابت، فشار خون بالا به عنوان عوامل مهم تهدید سلامت و بیماری زایی استان مركزی مطرح هستند كه منشاء بروز بیشتر آنها پیروی از الگوی تغذیه نادرست و كم تحركی است.

كارشناس واحد تغذیه مركز بهداشت استان مركزی افزود : استفاده بیش از حد از گروه های غذایی هیدروكربور، چربی ها ، پروتئین و نمك از عادات غلط تغذیه ای مردم استان مركزی است.

یادگاری گفت : متاسفانه مصرف گروه میوه و سبزیجات در مقایسه باسایر گروه های غذایی ناچیز است و باید اصلاح شود.

وی افزود : در شرایطی كه طیف بزرگی از مردم استان مركزی از مشكل بیش خواری و چاقی در استان مركزی رنج می برند ، فقر ریزمغذی ها یكی از مشكلات جدی است كه بستر بروز بیماری های مختلف را فراهم می آورد.

كارشناس واحد تغذیه مركز بهداشت استان مركزی خواستار همكاری بیشتر رسانه های جمعی و نهادهای آموزشی و تربیتی استان در نهادینه كردن فرهنگ تغذیه صحیح و اهمیت شناخت و رعایت هرم غذایی در لایه های جامعه شد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.