عرق نعناع بوي بد دهان را كم مي‌كند .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک استفاده از عصاره نعناع يا عرق نعناع قبل از خوابيدن و پس از خوردن صبحانه مي‌تواند در درمان مشكلات گوارشي ناشي از تخمير مواد غذايي و ايجاد بوي بد دهان بسيار مؤثر باشد.

عوامل تغذيه‌اي و مصرف عصاره نعناع در كاهش بوي دهان مفيد است؛ بوي بد دهان يكي از مشكلات بهداشتي است كه در طول سال به علل مختلف مي‌تواند ايجاد شود.

به گفته متخصصان التهاب لثه، باقي ماندن غذا بين دندان‌ها، عفونت‌هاي تنفسي، سينوزيت، مشكلات گوارشي، بيماري ديابت، استفاده از غذاهاي گوگرددار مثل سير و پياز و استعمال سيگار از علل شايع بوي بد دهان است كه قابل پيشگيري و درمان است. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: استفاده منظم از مسواك، نخ دندان، دهان‌شويه‌هاي ضدعفوني‌كننده حفره دهان، درمان عفونت‌هاي تنفسي و سينوزيت، درمان التهاب معده و درمان ديابت به طور قابل ملاحظه‌اي بوي بد دهان را كاهش مي‌دهند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.