عضو هيئت مديره اتحاديه صادركنندگان مواد نفتي گفت: خلاء مديريت و نبود نظارت كافي از سوي مسئولان مربوطه، دست واسطه ها را براي سوء استفاده در بازار قير باز گذاشته است.

حسيني در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، گفت: با جداسازي واحدهاي قيرسازي از پالايشگاه ها و واگذاري آنها به بخش خصوصي در راستاي اصل44 و همچنين ورود قير به بازار بورس و نظارت كافي به اين صنعت از سوي مسئولان، روند روبه رشدي را در آن شاهد بوديم اما با تغييرات مديريتي و روي  كار آمدن مديران ناآشنا با اين صنعت مهمترين لطمه را بر پيكره اين صنعت وارد كرديم.

وي ادامه داد: صنعتي كه تا چندي پيش يكي از شفاف ترين و پربازده ترين بازارها را در بورس دارا بود به يكباره با تغيير مديريت در بخش پالايشگاه ها و واحدهاي توليد قير، با كمبود خوراك براي واحدهاي قيرسازي مواجه شد، اين اختلال نه تنها واحدهاي قيرسازي را دچار مشكل كرد بلكه باعث چند نرخي شدن قيمت خوراك پالايشگاه ها براي توليد شد.

از سوي ديگر احتكار قير به دست واسطه ها و فروش آن درست در زماني كه بازار نيازمند اين كالا بود باعث شد قير با نرخ هاي بالا به دست مصرف كنندگان برسد، اين روند تا به آنجا پيش رفته كه بازار رقابتي و پوياي گذشته به بازاري تك قطبي تبديل شده است، نوسان قيمت ارز و تفاوت قيمت قير توليد داخل و قير وارداتي به تضعيف هر چه بيشتري اين بازار انجاميده است.

حسيني در پايان گفت: با ايجاد هماهنگي بين بخش پالايشگاهي و بخش خصوصي نظارت بر روند توليد، توزيع و صادرات قير و كوتاه كردن دست واسطه ها مي توان رونق و احياي دوباره اين صنعت را شاهد بود./عب
برچسب ها: بازار ، واسطه ، قیر ، مواد نفتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار