به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، مقدار کاکائوی خشک در شکلات تلخ بیش از 75 درصد است و در روند تولید آن شکر بسیار کمی
بکار می رود.
مصرف 19 تا 30 گرم شکلات تلخ در هفته ،32 درصد از احتمال ابتلا به بیماری
های قلبی می کاهد.
شکلات تلخ پر از مقادیر زیاد پروتئین و تیامین ، ویتامین های B1، A، B2، E،C بهمراه مواد معدنی مانند
کلسیم، پتاسیم، روی و ترکیبات مفید برای بدن است.
افزایش حافظه، آرامش بخشی، پیشگیری
از فشار خون و دیابت ،خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطان، رفع اضطراب و کم خونی از
دیگر خواص این ماده است /س