دانشمندان به شواهد بيشتري از تأثيرات مضر زرده تخم مرغ دست يافتند.

 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دانشمندان اعلام کردند ميزان کلسترول زرده تخم مرغ تقريبأ به اندازه سيگار کشيدن مضر و خطرناک است.



 اين دانشمندان با بررسي يک هزار و 200 نفر دريافتند که مصرف تخم مرغ ساخت پلاک آترواسکلروز را در شريان ها تسريع مي کند.
 آنها کلسترول موجود در زرده تخم مرغ را که مقدار آن در تخم مرغ هاي درشت به 237 ميلي گرم نيز مي رسد مسبب اصلي اين موضوع دانستند؛ اين ميزان کلسترول بيشتر از کلسترول موجود در يک ساندويچ همبرگر بزرگ با 3 قطعه پنير و 4 قطعه ژامبون است.
 تاکنون ارتباط بين مصرف تخم مرغ با ناراحتي هاي قلبي اثبات شده است./ع ل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.