فندق دارای نشاسته کم و مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن بسیار است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ فندق برای مبتلایان به بیماری قند مناسب ، سموم را از بدن خارج و تقویت کننده روده ها و معده است و روغن آن نیز از بین برنده سرفه و درد سینه بوده و برای کبد هم بسیار مفید است.

گیلان ؛ مقام نخست تولید فندق را در کشور داراست به طوری که 7200 هکتار از باغات این استان به کشت این محصول اختصاص دارد و سالانه 6648 تن معادل 75 درصد فندق مصرفی کشور در گیلان تولید می شود.

شهرستانهای رودسر، املش، سیاهکل، آستارا، رودبار و تالش از شهرهای مهم تولید کننده فندق در گیلان هستند./س
برچسب ها: دانشنامه ، گیاهان ، فندق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.