" ماش " از حبوبات بسیار مفید و غنی است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان: " ماش " در گذشته مصرف فراوانی در ایران داشت اما روز به روز کمتر استفاده شده و در حال فراموش شدن است. 

شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.

یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش ماش بوده و این دانه خاص ایران و خاورمیانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.

دانه ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد.

 به این ترتیب پرخاصیت و غیرچاق کننده است و بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود؛ چرا كه بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین آ و دی، نیازهای بدن ما را تامین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.

پتاسیم ماش نیز فراوان است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به فشار خون، توصیه می شود .

استفاده از ماش به شكل جوانه خواص آن را چند برابر می كند و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتی ها نیز توصیه می شود.

البته بهتر است كه این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود /س


برچسب ها: دانشنامه ، گیاهان ، ماش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.