این پزشك متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه رژيم غذايي غني از ميوه جات، سبزيجات و لبنيات كم چرب، به طور قابل توجهي در كنترل فشار خون موثر است، اظهار کرد: مغز بادام نیز موجب کاهش میزان چربی خون می شود.

خلیلی درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  تاکید کرد: محدوديت مصرف نمك به ویژه هنگامی که همراه با کاهش وزن باشد، مي تواند امکان ابتلا به مشکل فشار خون بالا را به میزان 20درصد كاهش دهد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف روغن های گیاهی مانند روغن دانه ذرت، آفتابگردان و زیتون، کلسترول بد خون را کاهش داده و در مقابل، استفاده از سوسیس، کالباس و سیب زمینی سرخ شده، آن را افزایش می دهد. /س

برچسب ها: یاسوج ، بادام ، فشار خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.