پزشك متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مصرف دو وعده ماهي در هفته را برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید دانست و گفت: مصرف ماهی، مرگ ناگهانی قلبی را کاهش می دهد.

دکتر محبوبه خلیلی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: ماهی منبعی غنی از اسیدهای چرب امگا (EPA و OHA) بوده که منجر به غني سازي فسفوليپيدهاي غشاء سلول ها شده و خطر هدايت الكتريكي غيرطبيعي را در قلب كاهش مي دهد.
وی ادامه داد: از دیگر مزایای امگا 3 برای بدن، کاهش میزان تری گلیسیرید پلاسما و هم چنین اثرات ضدپلاکتی و ضدالتهابی در بدن است./س
برچسب ها: یاسوج ، قلب ، فشار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.