تاس ماهی سیبری در گیلان بومی سازی شد.

مدیر کل شیلات گیلان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان گفت:تاس ماهی سیبری از ماهیان خاویاری است و کوتاه شدن دوره خاویار دهی به 5 سال سازگاری بالا، کاهش هزینه های تولید، تولید دورگه های جدید از ویژگی های این گونه است.
سعیدی افزود: تاکنون 20 هزار قطغه از این گونه در استان تولید شده که 10 هزار قطعه آن در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است.
گفتنی است؛ به جز گیلان 17 استان دیگر در کشور خاویار تولید می کند و ارزش یک کیلو خاویار معادل ارزش 10 بشکه نفت است /س

برچسب ها: بومی ، تاسماهی ، سیبری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.