یک كارشناس تغذيه بر استفاده محدود از گوشت قرمز و مصرف بيشتر ماهي و گوشت سفيد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ لادن سرکانی گفت : چگونگي طبخ غذا، تركيب مواد غذايي مختلف، روش‌هاي نگهداري مواد خام يا پخته و روش مصرف غذا به لحاظ حجمي و زماني از مهمترين مصاديق تغذيه خوب و سالم تلقي مي‌شود.
وی با اشاره به هرم مواد غذايي و تأييد آن به لحاظ شرعي و علمي افزود: استفاده از رژيم غذايي مناسب در گرو استفاده از همه گروه‌هاي غذايي و رعايت دو اصل تعادل و تنوع در تغذيه است.
سرکانی خاطرنشان کرد: در قاعده هرم غذايي با مواد نشاسته‌اي و كربوهيدرات‌ها مانند نان، برنج، سيب زميني و ماكاروني مواجه هستيم لذا با توجه به تأمين انرژي بدن، استفاده از اين نوع مواد غذايي بيشتر توصيه مي‌شود.
این کارشناس تغذیه گفت: ميوه‌ها در هرم غذايي به اين دليل كه قند بالايي دارند و ممكن است سبب اضافه وزن شوند حجم كمتري را به خود اختصاص داده‌اند و توصيه مي‌شود كمتر مورد استفاده قرار بگيرند.
دكتر سركاني با اشاره به مواد چربي و استفاده كم و روزانه از اين ماده غذايي، افزود: استفاده از روغن‌هاي غير اشباع مانند روغن‌هاي مايع، روغن‌هايي كه حاوي امگا سه و امگا شش و روغن زيتون هستند، بيشتر توصيه مي‌شود./س
برچسب ها: گوشت قرمز ، محدود ، هفته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.